Hangverseny
Správa o pripravovanom koncerte stredoškolskej mládeže, ktorý pripravuje Humenský samovzdelávací prázdninový kruh stredoškolákov (A homonnai Középiskolaitanulók szünidei önképzőköre) na deň 27. august 1910.