Válasz a "Lokálpolitika III" c. közleményre - Goócs, Jozef
Polemika okolo citovaného článku uverejneného vo Felvidéki Hirlap č. 34/1910. Článok pojednával o zlom hospodárení mesta Humenné.Mestský notár polemizuje s úsudkom pisateľa článku, nakoľko samotné mesto Humenné nevlastní nemovitý majetok, tak ako to pisateľ uvádzal.