Hangverseny
Správa o pripravovanom koncerte, ktorý organizuje Humenský samovzdelávací prázdninový kruh stredoškolákov (A homonnai Középiskolaitanulók Szünidei Önképzőköre) v Humennom dňa 27.08.1910. Na klavíri budú hrať Izidorné [?] Vajda, Ela Konrught, Irena Speiser a Gejza Friedman prednesú monológy. Ďalší účinkujúci.