Esküvő
Správa o sobáši humenského stredoškolského profesora Mikuláša (Miklós) Poósa, dopisovateľa týždenníka Homonna és Vidéke s Idou Szauter v Győri 29. 08. 1910. [Pravdepodobne tlačová chyba pri uvedení miesta sobáša Gzőr (nebola a nie je takáto obec.]