Egyházmegyei hir
Správa o tom, že humenský katechéta Štefan (István) Moravetz bol vymenovaný v septembri 1910 za kaplána do lastoviec. Na jeho miesto biskup vymenoval Viktora Majtényiho, ktorý roky pôsobil v dome grófa Ziči-Meskó.