Közgyűlés a vármegyén
Informácie zo zasadania župného zákonodárneho výboru (vármegyei törvényhatósági bizottság) Gemersko-malohontskej župy v Rimavskej Sobote dňa 30. 03. 1914. Jedným z prerokúvaných bodov bude aj zaplnenie miesta slúžneho (szolgabirói állás) po zrieknutí sa parlamentného poslanca Gejzu Kubinyiho ml. Na druhý deň, t.j. dňa 31. 03. 1914 bude zasadať župné zastupiteľstvo.