Fülöp Szász Coburg Herceg - Traum, Peter
Knieža Filip z rodu Sachsen Coburg oslávilo v marci 1914 svoje 70-te narodeniny. Pri tejto príležitosti mu blahoželali predstavitelia Gemersko-malohontskej župy. Článok prináša aj texty niekoľkých pozdravných telegramov.