Árverési hirdetményi kivonat - Illkovich, [Štefan]
Súdny oznam o konaní verejnej dražby č. 5151/1910. Vydražovaný bude majetok Demetera Mitra Gogu zapísaný v pozemkovej knihe obce Ňagov č. 14 a č. 35. Verejná dražba sa uskutoční pri obecnom dome v Ňagove 28. novembra 1910. Súdny oznam zverejnený na kráľ. okresnom súde v Humennom 11. augusta 1910. Dražba sa koná v prospech dražiteľa Jána (János) Borsosa.