Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]
Oznam o pripravovanej dražbe č. 3541/1910 v Medzilaborciach dňa 30. septembra 1910. Vydražovaný bude majetok Józsefné [?] Rubin zapísaný v pozemkovej knihe č. 21 mestečka Medzilaborce v prospech dražiteľa [statkára a politika] Koloman (Kálman) Kelemena.