A kassai püspök lelkészi jubileuma
Správa o slávnostnej bohoslužbe a oslave pri príležitosti 25. výročia od vysvätenia za kňaza košického rímskokatolíckeho biskupa Augustína (Ágost) Fischer-Colbrieho v seminárnom kostole v septembri roku 1910. V rámci osláv sa uskutočnila prehliadka košických kostolov ako aj Hornouhorského múzea v Košiciach