A bolgár király uj titkára
Viac ako desaťročie vykonával funkciu kráľovského tajomníka - sekretára Anton (Antal) Hykisch ml. u bulharského kráľa Ferdinanda Coburga v Sofii. V marci 1914 sa tohto postavenia zriekol a na jeho miesto nastúpil Ján (János) Csipka. Nie je uvedený pôvod úradníkov.