Gyászrovat
Telesné ostatky grófky Gabriely (Gabriella) Andrássyovej, rod. Pálffy boli uložené v marci 1914 v kaplnke hradu Krásna Hôrka v hrobke vedľa jej zosnulého manžela grófa Emanuela (Manó) Andrássyho. Grófka zomrela vo Viedni vo vysokom veku. Pohrebný obrad viedol biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki.