Fülöp Herceg születésnapja
Rímskokatolícka cirkev v Muráni pripravila pri príležitosti 70-tych narodenín kniežaťa Filipa Coburga kultúrne podujatie v marci 1914. V programe vystúpili: rímskokatolícky kňaz Ján (János) Sarlós, kantor Július (Gyula) Mészáros, riaditeľ coburgovských lesov Samuel (Samu) Hering.