Szinészet Homonnán
Správa o hosťovaní tridsať člennej divadelnej spoločnosti pod vedením riaditeľa Ernesta (Ernő) Krasznayho v Michalovciach v septembri 1910. Informácia o tom, že v októbri 1910 táto spoločnosť zavíta aj do Humenného.