Coburg Fülöp herceg hetvenedik születésnapja
Texty poďakovaní kniežacieho tajomníka bulharského kniežaťa Filipa Coburga - Bossinszkého. Tento sa v mene kniežacej milosti poďakoval mestským zastupiteľstvám v Jelšave, Revúcej, obecným zastupiteľstvám v Muránskej doline, ako aj rímskokatolíckemu kanonikovi Antonovi (Antal) Schuszterovi v Jelšave za blahoprajné telegramy k sedemdesiatinám kniežaťa Filipa Coburga.