Gyászrovat
Vdova po jelšavskom mešťanostovi [Gustávovi (Gustáv) Basilidesovi] Mária, rod. Szomor kékkői zomrela dňa 31. 03. 1914. Pohreb sa konal v Jelšave dňa 2. 04. 1914. Pavol (Pál) Tóth bol jedným z najznámejších hostinských na Gemeri. Zomrel v Putnoku (HU) v marci 1914 vo veku 70 rokov