Tűz
Správa o rozsiahlom požiari, ktorý vypukol koncom marca 1914 v Revúcej. Vďaka ochotným mladým ľuďom, ktorí pomáhali pri hasení, požiar sa podarilo lokalizovať a uhasiť. Článok obsahuje kritické výhrady voči tomu, že mesto nie je osvetlené, čo aj v prípade požiaru je veľmi nebezpečné.