Pollak Samu uri szabó üzlete... - Pollak, Samuel
Inzerát krajčíra a obchodníka s panskými a detskými odevmi Samuela (Samu) Pollaka z Humenného v septembri 1910, ktorý ponúka svoje služby na Kostolnej ulici (Templom utca) v tzv. Pápay dome.