Mélyen tisztelt hölgy közönség... - Nagy, Fabiánné [?]
Inzerát ponúka služby obchodníčky s klobúkmi a módnym tovarom v Humennom v roku 1910 pani Fabiánné [?] Nagy. Obchod sa nachádza na Andrášiho námestí č. 7 [Andrássy tér] v tzv. Fisch dome.