Faeladás - Philippi, Pavol
Oznam z panského lesného úradu v Humennom o tom, že sa uskutoční predaj stavebného, stolárskeho dreva, ako aj dreva na kúrenie. Je však potrebné na menovanom úrade predznačiť požiadavky vopred.