Vadász avatások
Správa o tom, že v záhrade kaštiela v Humennom gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) vykonal poľovnú vysviacku svojich synov Imricha a Michala, ktorí prvýkrát zastrelili jeleňa. Symbolicky dostali po tri vyobšívania pričom si museli ľahnúť na ulovených jeleňov.