Nagyrőcze r. t. város közgyűlése
Z obsahu rokovania mestského zastupiteľstva v Revúcej dňa 9. 04. 1914. Prejednával sa prenájom mestských kúpeľov v Revúcej, resp. ich odpredaj, otázka chovu oviec v okolí, plánovaná výstavba elektrárne (villamos telep) firmou Fischer a spol. Prerokovala sa aj otázka zamestnania mestského strážcu (toronyőr állás). Schôdzu viedol po prvýkrát Dr. Jozef (József) Smál.