Husvétvasárnap - (tp.)
Úvaha venovaná jednému z najväčších cirkevných sviatkov rímskokatolíckej náboženskej obce - Veľkonočným sviatkom. Článok je pravdepodobne z dielne Petra (Péter) Trauma, rímskokatolíckeho duchovného v Revúcej.