Ügyészségi megbizott
Právny praktikant Zoltán Bölcsházy, ktorý pôsobil pri Kráľovskom okresnom súde v Rožňave bol v apríli 1914 vymenovaný za stáleho zástupcu splnomocnenca prokurátora pri tomto súde (ügyészségi megbizott állandó helyettese).