A "József kir. herceg szanatóriumi egyesület" évi közgyűlése - Édes, Július
Správa o tom, že uhorský sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa organizuje dňa 23. 10. 1910 v Košiciach pracovné stretnutie. Všetci doterajší členovia spolku ako aj tí, ktorí vstúpia do 10. 10. 1910 majú možnosť použiť polovičný cestovný lístok prostredníctvom zľaveniek, ktoré vyhotoví budapeštianska centrála.