Október 6
Správa o pripravovanom spomienkovom podujatí na oradejských mučeníkov. Organizátorom podujatia je Samovzdelávací spolok Trefort pri štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole v Humennom dňa 6. 10. 1910.