Löcherer Lőrinc dr. ünneplése
Správa o tom, že na zasadaní administratívnej komisie Zemplínskej župy bolo odovzdané vyznamenanie "Rytiersky kríž Františka Jozefa" hlavnému lekárovi Zemplínskej župy Vavrincovi (Lőrinc) Löchererovi [3.10.1910].