Pályazati hierdetmény - Katzer, František; Goócs, Jozef
Oznam o zverejnení konkurzu na vypracovanie kanalizačných projektov v Humennom v roku 1910. Oznam zverejnený pod číslom 243/1910.Podpísaní sú richtár a notár Humenného.