Halálozások
Správy o úmrtiach v Gemersko-malohontskej župe začiatkom apríla 1914. Titulárny kanonik, dekan-kňaz na dôchodku zomrel v Hrnčiarskej Vsi vo veku 64 rokov dňa 2. 04. 1914. Pohreb viedol rimavskosobotský prepošt Ondrej (Endre) Széman. Bankový úradník Eugen (Jenő) Ulreich, ktorý pôsobil v dobšinskej sporiteľni zomrel dňa 6. 04. 1914. Obyvateľka Muránskej Zdychavy Berta Engel, rod. Grünfeld zomrela dňa 6. 04. 1914. Zamestnanec Kráľovského okresného súdu v Revúcej Arpád Rentka zomrel dňa 10. 04. 1914 v Rimavskej Sobote.