Rendkivüli közgyűlése...
Správa o pripravovanom zasadaní župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote dňa 30. 04. 1914. Hlavným bodom by malo byť schválenie zákona č. 14/1913. Dňa 29. 04. 1914 bude prebiehať aj zasadanie výborov, pretože je potrebné previesť voľby.