Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Rónai, Karol
Dražobný oznam zverejnený v Humennom 20. 04. 1910. Dražiteľom je Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica (A Gálszécsi Takarék és Hitelpénztár). Vydražovaný je Armín Schönfeld, ktorého majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Medzilaboriec pod č. 104, 151. Dražba sa uskutoční v Medzilaborciach 3. 11. 1910. Dražobný oznam vznikol v Humennom 20. 04. 1910.