Esküvő
Správa o občianskom sobáši medzi okresným lekárom Humenného Maximiliánom (Miksa) Ráczom a nevestou Alicou Klein v Medzilaborciach dňa 27. 10. 1910. Nevesta bola dcérou okresného lekára Žigmunda (Zsigmond) Rácza. Cirkevný sobáš sa uskutoční 1. 11. 1910 v Budapešti.