Tüzek
Správa o požiaroch v Humennom v októbri 1910. Dňa 22. 10. 1910 zhoreli 2 obytné domy na ulici Lajosa Kossutha. Dňa 23. 10. 1910 vyhorela šopa s uhlím na Kúpeľnej ulici. Oba požiare boli dokázané ako podpalačstvo. Požiarnici boli na svojom mieste v pravý čas.