Nagyrőcze r. t. város közgyűlése
Na dňa 24. 04. 1914 bolo zvolané mimoriadne zasadanie mestského zastupiteľstva v Revúcej. Hlavnými bodmi programu boli: vytvorenie volebného obvodu s centrom v Revúcej, do ktorého spadajú volebné okrsky s 899 voličmi, prerokoval sa prenájom revúckych kúpeľov, odhlasovaný bol finančný príspevok na opravu rímskokatolíckej fary. Dr. Milan Botto vystúpil s príspevkom o regulácii rybolovu na potokoch Muránka a Zdychavka. Zastupiteľstvo rozhodlo o poskytnutí príspevku na vybudovanie kolkárne (kuglizó) v priestoroch hornej krčmy.