Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]
Text oznamu o verejnej dražbe č. 2850/1910 tkv. v prospech dražiteľa ktorým je podnik Steiner és Löwy. Vydražovaný je obchodník David Friedmann z Humenného, ktorého majetky sú zapísané v pozemkovej knihe Humenného č. 259 (záhrada + obchod). Verejná dražba sa uskutoční v Humennom v úrade pozemkovej knihy 23. 12. 1910. Zverejnenie dražobného oznamu je datované v Humennom 18. 09. 1910.