Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]
Text výpisu z dražobného oznamu č. 4861/1910 tkv. Dražba sa uskutoční v prospech podniku - [bankového domu] Guttman Leopold a syn (Guttman Lipót és fia). Vydaržovaný bude Herman Neuman z obce Habura dňa 18.11.1910. Oznam bol zverejnený 18. 11. 1910.