Üzleti jelentés... - Rosenberg, Jakabné [?]
Inzerát v Humennnom v novembri 1910 v ktorom vdova po obchodníkovi Jakubovi Rosenbergovi dáva na známosť širokej verejnosti, že jeho obchod bude viesť ona naďalej v plnom sortimente tovaru.