Tüzoltó mulatság
Správa o tom, že členská základňa Humenského dobrovoľného hasičského spolku sa rozrastá. Dňa 20. 11. 1910 usporiadajú spoločenský večierok na ktorom vystúpia o.i.: Izidorné Vajda (hra na klavír), Anna Frimmer (prednes monológu), Dr. Berend (hra na husle).