Halálozás
Správa o smrti Istvánné Lutz, rodenej Katarína (Katalin) Zsák vo veku 72 rokov v Humennom dňa 9. 11. 1910. Žila 50 rokov v manželstve so Štefanom (István) Lutz. Mali syna Júliusa (Gyula) Hoszu [pôsobí v Humennom ako obchodník] a dcéru Jánosné Ryba.