Rozsnyói Takarékpénztár és Zálogház Részvény Társaság : Hirdetmény
Informácie o aktivitách Rožňavskej sporiteľne a záložne, účastinnej spoločnosti, prehľady o vydaných účastinách a možnostiach ich zakúpenia.