Az uj menetrend
Ani v novom májovom vydaní cestovného poriadku v roku 1914 sa nezmenilo nič k lepšiemu, čo sa týka situácie v železničnej doprave na Pohroní. Doprava na trati Muráň - Revúca nebola, žiaľ, posilnená. Stalo sa tak napriek početným žiadostiam zo strany obyvateľov tejto časti Gemersko-malohontskej župy.