Megyebizottsági tagválasztás
Správa o doplnkových voľbých župných poslancov v Zemplínskej župe 23. 11. 1910. Podrobný menoslov kandidátov i odstupujúcich členov, resp. uvoľnené miesta vzniklé následkom úmrtí poslancov.