Erzsébet ünnepély
Glosa o tom, že Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola usporiadala spomienkovú slávnosť na počesť Alžbety (zosnulej uhorskej kráľovny). Hlavný prejav mal riaditeľ školy Alex (Elek) Cseh. Účasť na slávnosti hodnotená ako slabá.