Iskolás gyermekek felruházása
Humenský dobročinný židovský ženský spolok usporiadal v decembri 1910 akciu ošatenia chudobných detí v židovskej obecnej škole v Humennom. V roku 1910 bolo 16 detí odkázaných na túto pomoc. Predsedníčka spolku uvedené deti pri tejto príležitosti aj pohostila.