Egyleti élet
Správa o uskutočnenom charitatívnom podujatí t.j. akcia ošatenia chodobných detí obecnej židovskej školy, ktorá prebehla v Humennom dňa 4. 12. 1910. Deti sa zúčastnili aj pohostenia, ktoré pre nich pripravili.