Megváltoztatott hivatalos órák
Sekretariát Hospodárskeho spolku Gemersko-malohontskej župy sídliaci v Rimavskej Sobote oznámil úradné hodiny pre verejnosť. Budú každý deň v období od 1. 05. do 31. 08. 1914 ráno od ôsmej do 13,00 hodiny.