Fürdőnk megnyitása
Konzorcium, ktoré vzniklo pri mestských kúpeľoch v Revúcej prenajalo v máji 1914 kúpele a dalo ich doporiadku. Hlavným iniciátorom obnovy bol Alexander (Sándor) Gyulai. Remeselnícke práce previedli: stolár Andrej (András) Cseh, čalúnnik Karol (Károly) Sztrányai, strojný zámočník Žigmund (Zsigmond) Dáne a maliar natierač Jozef (József) Veselényi.