Főispánunk uj titkára
Pomocný ministerský koncipient, praktikant (segédfogalmazó gyakornok) Uhorského ministerstva vnútra v Budapesti (MR) - Tibor Fekethe - bol v máji 1914 vymenovaný tajomníkom, sekretárom župana Gemersko-malohontskej župy v Rimavskej Sobote.