Személyi hirek
Predseda Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote Alexander (Sándor) Kolbay previedol koncom mája 1914 inšpekciu na Kráľovskom okresnom súde v Revúcej. Jeho hodnotenie vyznelo kladne.