Orvosok és gyógyszerészek gyűlése
Správa o konaní sa valného zhromaždenia Spolku lekárov a lekárnikov Gemersko-malohontskej župy v Rožňave dňa 4. 06. 1914. [V článku sa uvádza Vármegyei orvosgyógyszerész egyesület és orvosszövetség].